Al meer dan 20 jaar stelt de Open Gaming-licentie bedrijven in rollenspellen in staat om producten te maken op basis van Dungeon & Dragons-regels zonder royalty’s te betalen aan de eigenaar van Wizards of the Coast of een rechtszaak te riskeren. De OGL was breed genoeg dat sommige RPG-ontwerpers het aanpasten om anderen in staat te stellen werken te publiceren met hun eigen regelsets, los van D&D. De dreiging van een mogelijke verandering van die status-quo veroorzaakte chaos in de D&D-gemeenschap.

Zoals gerapporteerd door Gizmodo (opent in een nieuw tabblad), en ondersteund door verschillende uitgevers van OGL-werken, stelde Wizards of the Coast een “OGL 1.1” -licentie op die veel strengere beperkingen oplegde aan op D & D gebaseerde inhoud. Hij vroeg bedrijven die meer dan $ 750.000 aan OGL-producten verdienden – of bedrijven die via crowdfunding hetzelfde of meer ophaalden – om royalty’s te betalen aan WotC. Het vroeg makers ook om hun gebruik van de licentie met WotC vast te leggen en het bedrijf meer rechten en controle te geven over die werken van derden, inclusief de bevoegdheid om de licentie volledig in te trekken. De vorige OGL zou door dit nieuwe document ongeldig worden verklaard, ondanks het oude Vragen (opent in een nieuw tabblad) ooit beweerd: “zelfs als Wizards een wijziging hebben aangebracht waarmee u het niet eens bent, kunt u een eerdere, acceptabele versie van uw keuze blijven gebruiken. Met andere woorden, er is geen reden waarom Wizards ooit een wijziging zouden moeten aanbrengen die de gemeenschap van mensen gebruikt de Open Gaming-licentie zou bezwaar maken, omdat de gemeenschap de wijziging toch zou negeren.”

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *