Inculinati dwingt ons om een ​​van de grote universele zorgen van de mensheid onder ogen te zien, op zoek naar een antwoord op een vraag die beschavingen millennia lang heeft geplaagd: zijn scheten grappig? De Poolse ontwikkelaar Yaza Games denkt van wel, en verpakt hun turn-based strategie-roguelite met opgeblazen eenheden die hun achterkant aan tegenstanders onthullen met duivelse grijns en vervolgens wolken van schadelijk gas vrijgeven.

Als je echter denkt dat dat vreselijk kinderachtig klinkt, moet gezegd worden dat de scheetgrappen van Inculinati in ieder geval geschikt zijn voor zijn setting. De soldaten die je hier aanvoert, zie je, zijn getrouwe reproducties van middeleeuwse marginalia – de bizarre en losbandige schetsen die soms rond de randen van fijne kalligrafie in oude manuscripten zijn geschreven. En zulke marginalia gaven zich vaak opzettelijk over aan laaghartige humor die hun neus ophaalde voor traditie en hiërarchie, door bijvoorbeeld de nederige slak af te schilderen als een dodelijk roofdier en de dappere ridders als vermenselijkte konijnen.

(Afbeelding: Daedalic Entertainment)

Met dit alles in gedachten, is de scheet in Inculinati misschien een goedkope grap, maar het is ook een kampioen van nederige grappen die erop gericht zijn de prins en de bedelaar op hetzelfde niveau te brengen. Dus zelfs als je je wenkbrauwen fronst bij het zien van een ezel die dubbelgevouwen is om door een stel doedelzakken te pareren, is het moeilijk om niet te buigen voor de heerlijke dwaasheden van het spel.

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *