ik moet weten

Wat is het? Verhalend en sportmanagementspel
Programmeur: Open de labspellen
Uitgeverij: Open de labspellen
Datum van publicatie: 26 januari 2023
bekeken op: 64-bits Windows 10, Nvidia GeForce GTX-970, Intel i7-4790K, 16 GB RAM
Multiplayer? Niet
Verbinding: Officiële site (opent in een nieuw tabblad)

Iedereen die mij kent, zou verbaasd zijn te horen dat ik nog nooit roller derby heb gespeeld. Geweld op wielen? Lijkt me mijn ding. Gelukkig kwam Roller Drama langs om me niet alleen een prikkelende smaak van de sport zelf te bieden, maar ook van het drama en de vriendschappen eromheen. Als het niet te maken heeft met zijn eigen UI-fouten of ondoorgrondelijke puzzels, vertrouwt Roller Drama op zijn charmante personages, kunststijl en de bijna ondraaglijke verantwoordelijkheid van de coach van het team.

Je kruipt in de huid van Joan ‘Jeanne D’Arc’ Galliano, de coach van een vrouwenrollerderbyteam dat samen in hetzelfde huis is komen wonen. Het spel is opgesplitst tussen de shenanigans van het op orde houden van je team, plus hun persoonlijke leven, en het winnen van wedstrijden. Het is deels een managementspel, deels een visuele roman; zij het een die schijnbaar geen vertakkende paden heeft. Lineariteit is geen probleem, maar het betekent wel dat het schrijven en de kleine dialoogkeuzes het meeste werk moeten doen om u ervan te overtuigen dat uw specifieke stijl van lesgeven werkt. Het werkt niet altijd. Wanneer dit echter gebeurt, wordt u in de rol van Joan geduwd, voelt u zich verantwoordelijk voor de vrouwen onder uw hoede en maakt u zich zorgen over hoe u met hen moet praten.

(Afbeelding tegoed: Open Lab Games)

Relaties in games worden meestal gedefinieerd door simpelweg te willen dat de personages je leuk vinden, maar in Roller Drama maak je je als coach ook zorgen of je gerespecteerd en vertrouwd zult worden. Deze rol geeft het verhaal een interessante invalshoek die me aan het denken zette over andere keuzes dan proberen om aan ieders goede kant te komen. Soms was ik te streng en verloor ik het vertrouwen van de speler of besteedde ik te veel tijd aan het vleien van hen, zonder hun respect te winnen.

Afleiding

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *