Eopgewonden Labour-parlementsleden, duizelig op de dampen van Tory-sleaze dringt Warley Warrior John Spellar aan “niet inademen”. Een veteraan van de teleurstelling van 1992 – toen Neil Kinnock dacht dat hij John Major op nummer 10 zou overnemen – het laat Keir “geen zelfgenoegzaamheid” Starmer klinken als een razende levensgenieter.

Spellar’s dagelijkse e-mailnieuwsbrief voor Westminster-collega’s vertelt iedereen die wil luisteren (en degenen die niet willen) dat ontspannen wanneer een lawine van peilingen voorspelt dat de conservatieven kunnen worden weggevaagd, fataal zou zijn. Labour eindigde in 2019 op 163 plaatsen achter de Cons, beweert hij, en het is onwaarschijnlijk dat hij de volgende keer ergens in de buurt zal eindigen Tony BlairDe meeste van de 179 plaatsen in 1997. Het oude strijdros Spellar is een natte deken die het voortijdige feest verzacht.

[See also: Boris Johnson is once again shown the door]

Men hoorde de PLP-voorzitter, John Cryer, mopperen over enkele Labour-kameraden die zeuren dat de wekelijkse bijeenkomsten van de partij in Westminster saai zijn. Na bloedvergieten Corbyn tijdperk, ziet Cryer het saaie als de nieuwe mooie toekomst. Het streven van sommige Tories is nu om in de oppositie te gaan, vertrouwend op ster het niet verkrijgen van een meerderheid en ondertekening van huurovereenkomst nr. 10 met mede-eigenaren van Lib en SNP. Brexit De Britse grens langs de Ierse Zee zal nog eens £ 1 miljard wegvagen. Theresa May heeft het parlement verstikt met de DUP, zeggen de Tories.

Zakelijke aangelegenheden van Nadhim Zahawi, waaronder het bankieren van ten minste £ 1,3 miljoen terwijl hij een oliemaatschappij met een veld in Koerdistan vertegenwoordigde, zijn al lang het onderwerp van geruchten. Uit een YouGov-enquête onder Tory-collega’s zou blijken dat het verhaal van vodden naar rijkdom van de voormalige kanselier ook zwaar was voor veel blues. Zahawi’s grootvader was de gouverneur van de Centrale Bank van Irak en zijn handtekening staat op de bankbiljetten van het land.

Selecteer en voer uw e-mailadres in

Ochtend telefoontjeEen snelle en essentiële gids voor binnenlandse en mondiale politiek van het politieke team van de New Statesman.

BotsenEen wekelijkse nieuwsbrief die u helpt de stukken van de wereldwijde economische vertraging in elkaar te passen.

Wereld recensieThe New Statesman’s global affairs nieuwsbrief, elke maandag en vrijdag.

Groene tijdenDe wekelijkse milieu-e-mail van de New Statesman over de politiek, het bedrijfsleven en de cultuur van klimaat- en natuurcrises – elke donderdag in je inbox.

Cultuur bewerkenOnze wekelijkse cultuurnieuwsbrief – van boeken en kunst tot popcultuur en memes – wordt elke vrijdag verzonden.

Wekelijkse beoordelingenEen wekelijks overzicht van enkele van de beste artikelen die zijn gepubliceerd in de nieuwste editie van de New Statesman, die elke zaterdag wordt verzonden.

Ideeën en brievenElke woensdag een nieuwsbrief met de beste teksten uit de ideeënkatern en NS-archieven over politiek gedachtegoed, filosofie, kritiek en intellectuele geschiedenis.

Evenementen en aanbiedingenMeld u aan om informatie te ontvangen over NS-evenementen, abonnementsaanbiedingen en productupdates.


 • Administratie Kantoor
 • Kunst en cultuur
 • Bestuurslid
 • Zakelijke / zakelijke dienstverlening
 • Klantenservice
 • Communicatie
 • Constructie, werken, engineering
 • Onderwijs, curriculum en lesgeven
 • Milieu, natuurbehoud en NRM
 • Beheer en onderhoud van voorzieningen/terreinen
 • Financieel management
 • Gezondheid – medisch en medisch management
 • HR, training en organisatieontwikkeling
 • Informatie-en communicatietechnologie
 • Informatiediensten, statistieken, records, archieven
 • Infrastructuurbeheer – verkeer, gemeentelijke diensten
 • Juridische medewerkers en beoefenaars
 • Bibliothecarissen en bibliotheekbeheer
 • Beheer
 • Marketing
 • OH&S, risicobeheer
 • Operationeel beheer
 • Planning, beleid, strategie
 • Drukwerk, ontwerp, uitgeverij, web
 • Projecten, programma’s en adviseurs
 • Vastgoed-, asset- en wagenparkbeheer
 • Public relations en media
 • Inkoop en inkoop
 • Kwaliteitscontrole
 • Wetenschappelijk en technisch onderzoek en ontwikkeling
 • Beveiliging en wetshandhaving
 • Bezorgservice
 • Sport en recreatie
 • Reizen, accommodatie, toerisme
 • Welzijn, gemeenschap / sociale diensten
Een Tory-parlementslid merkte op dat nadat Zahawi’s vader naar Groot-Brittannië was gevlucht om aan Saddam Hussein te ontsnappen, de familie genoeg had om de kleine Naddy naar het £ 24.000 kostende King’s College in Wimbledon te sturen. “Er zat geen tientje in zijn zak en al zijn wereldse bezittingen zaten in zijn tas”, blaatte de ongelukkige oud-minister, “wat jammer is voor Zahaviwant als dat het geval was, zou hij misschien niet in deze puinhoop zitten.

Inhoud van onze partners

Er is nog steeds geen teken van de lijst met eervolle aftreden van Boris Johnson, wat een verademing kan zijn voor de reeds gonged. Mijn neus zegt dat de lijst met namen zo lang is dat het invullen van de cheques een hele klus is en tegen een paar wordt bezwaar gemaakt, begunstigd door een gladde kerel die ridderorden en hermelijnen wil voor weldoeners. Johnson’s “Harrods List” zou de lavendellijst van Marcia Williams uit 1976 kunnen overtreffen, die furore maakte na het aftreden van Harold Wilson.

Parlementaire Commissie voor Inlichtingen- en Veiligheidszaken is een discrete eenheid, maar er kwam nieuws naar buiten over een lid dat andere parlementsleden woedend maakte met zijn grove seksisme tijdens een briefing door een levenslustige vrouw. Het personage van Judi Dench hield niet van zijn “kleine” behandeling.

[See also: Will more Red Wall Tories defect to Labour as funds dry up?]

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *