We horen het woord ‘crisis’ vaker dan we zouden willen. Gezondheidscrisis – veroorzaakt door winterdruk of pandemie – klimaatcrisis, energiecrisis, crisis in de kosten van levensonderhoud.

Nu we het nieuwe jaar ingaan, is het belangrijk om even stil te staan. Er zijn drie jaar verstreken sinds het begin van de uitbraak van Covid-19 in 2020 – een donkere tijd voor het land en voor ons allemaal.

Het is echter duidelijk dat tijden van crisis, zoals een pandemie, kunnen leiden tot de grootste doorbraken in wetenschap en technologie.

Tijdens een van onze donkerste momenten kwamen we samen om het beste van de Britse vindingrijkheid te laten zien.

Onze wetenschappers, de overheid en de industrie hebben met de snelheid van het licht gewerkt om baanbrekende therapieën en vaccintechnologieën te leveren, terwijl ze de natie ondersteunen om zich aan te passen aan nieuwe manieren van werken, leven en herstellen.

Maar ontdekkingen als deze gebeuren niet toevallig.

De juiste omgeving, ondersteuning en voorwaarden zijn nodig om wetenschap en innovatie te laten gedijen.

Het gaat niet alleen om expertise; het gaat over de manier waarop we denken en de manier waarop we samenkomen om een ​​gemeenschappelijke missie na te streven.

Deze missiegedreven aanpak en ondernemersgeest, samen met collectieve en sterke samenwerking, hebben ons geholpen te bereiken wat voorheen ondenkbaar was. Dit mag niet beginnen en eindigen met Covid-19.

We hebben onze toewijding aan deze missie uiteengezet tijdens een recent evenement in het Londense Science Museum, waar ik de eer had om vergezeld te worden door de voormalige ministers van Innovatie en Life Sciences Lord James Bethell en barones Nicola Blackwood, dr. David Garry (John Radcliffe Hospital), Richard Sloggett ( Future Health), Kate Stanley (Frameworks UK), Melanie Sturtevant (Breast Cancer Now) en Professor Robert West (University College London).

Op weg naar 2023 willen we onderzoeken hoe we baanbrekend denken kunnen ontsluiten – en de hernieuwde missiegedreven mentaliteit van de Britse regering kunnen gebruiken om gezondheidsuitdagingen aan te pakken – om de gezondheid van mensen in elk deel van het VK te helpen. De afgelopen jaren hebben de kracht van onze vereniging laten zien. Geen enkel bedrijf, openbare instelling of individu kan de gezondheid van een natie beïnvloeden.

En mijn boodschap is duidelijk: als we onze lessen uit de pandemie en de aanpak van de regering kunnen gebruiken om een ​​ongeëvenaarde samenwerking tussen de publieke en private sector in 2023 en daarna voort te zetten, zal dat ons helpen meer doorbraken te bereiken in de behandeling van kanker, ouderdoms- gerelateerde aandoeningen, luchtwegaandoeningen, vaccins en meer.

De regering heeft zich uitgesproken in haar ambities dat het VK tegen 2030 een “wetenschappelijke supermacht” moet worden, en ik geloof dat een gekoesterd, ondersteund en wetenschappelijk ecosysteem van wereldklasse in het VK talloze kansen kan bieden.

Sir Patrick Vallance zei dat “landen wetenschap en technologie strategisch moeten toepassen en opnemen in hun beleid en besluitvorming.”

Om dit te doen, is het van cruciaal belang om na te denken over hoe de industrie, de overheid en de gezondheidssector beter kunnen samenwerken om toekomstige gezondheidsuitdagingen aan te pakken en innovatie te stimuleren.

Covid-19 is niet verdwenen, maar terwijl we blijven herstellen van de ergste dagen van de pandemie, heeft het VK een unieke kans om de missionaire mentaliteit op te drogen die tot ongelooflijke doorbraken heeft geleid.

Door dit moment, de lessen die we hebben geleerd en het potentieel van onze overheid en industrie te benutten, kunnen we het baanbrekende denken ontsluiten dat nodig is om een ​​veerkrachtigere, welvarendere en gezondere samenleving te creëren.

Susan Rienow is voorzitter van Pfizer UK

PP-UNP-GBR-3378 – januari 2023

  1. Aankondiging van de regering. Het kabinet zet het model van de Taskforce Vaccin in om gezondheidsuitdagingen aan te pakken. Beschikbaar op: www.gov.uk/government/news/government-to-use-vaccine-taskforce-model-totackle-health-challenges. [Last accessed: January 2023]
  2. 2. BMJ. Het VK heeft een speciaal plan nodig om een ​​”wetenschappelijke supermacht” te worden, zeggen collega’s. Beschikbaar op: https://www.bmj.com/content/378/bmj. omstreeks 1948 [Last accessed: January 2023]
  3. 3. Ambtenarenblog. Het streven van het VK om een ​​wereldwijde wetenschappelijke supermacht te zijn. Beschikbaar op: https://civilservice.blog.gov.uk/2022/02/08/uks-quest-to-be-a-global-science-superpower. [Last accessed: January 2023]
IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *