ik moet weten

Wat is het? Een zakelijke stadsbouwer op een van de vele manen van Saturnus.

Verwacht betaling: £ 23/$ 30

Datum van publicatie: Nu uit

Programmeur: Brace Yourself-spellen

Uitgeverij: Brace Yourself-spellen

bekeken op: RTX 3080 Ti, Intel i7-8086K, 16 GB RAM

Multiplayer? Niet

Verbinding: Officiële site (opent in een nieuw tabblad)

Nadat 100 burgers van mijn kolonie stierven door giftige dampen en veel branden, had ik er spijt van dat ik mijn bedrijf Industries of Titan PC Gamer Dot Com had genoemd. Het is gewoon niet goed voor het merk. Maar dit soort verlies, dat ergens anders als een ramp zou worden beschouwd, lijkt meer op het kwijtraken van een doos paperclips op de ellendige maan van Saturnus.

Niemand lijkt zich druk te maken om de dood in de zakenwereld van de verre toekomst. Mensen worden snel vervangen, wat leidt tot een meedogenloos soort pragmatisme dat alle andere zorgen als ondergeschikt ziet aan het bemachtigen van een zetel in de raad van bestuur. Het gaat er allemaal om dat punt te bereiken waarop je de hele dag ruimtegolf kunt spelen en geen belasting hoeft te betalen.

(Afbeelding tegoed: Brace Yourself Games)

Die verheven droom begint met het hoofdkantoor op één verdieping. Voor het ontgrendelen van extra gebouwen heb je veel geld en middelen nodig die je nog niet hebt, maar maak je geen zorgen: je kunt alles bouwen wat je nodig hebt om je economie op gang te brengen in je hoofdkwartier. Apparaten kunnen worden geland die stroom, brandstof, accommodatie, opslag en inkomen leveren, met behulp van middelen die in de omgeving zijn verzameld.

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *