Gisteravond (30 januari) ontmoetten leden van de Tory Reform Group (TRG) – het vlaggenschip van de gematigde One Nation-vleugel van de partij – elkaar in Whitehall’s National Liberal Club terwijl ze zich aanpassen aan de harde realiteit van de postconservatievenLiz Truus enquête positie.

Het was een kijkje in een partij die niet weet welke kant ze op moet als het gaat om electorale dreigingen – terwijl ze ook probeert na te denken over de toekomst terwijl ze nog steeds verwikkeld is in gevechten die kiezers allang hebben opgegeven.

Backbencher Laura Farris gaf redenen waarom de Tories “echt optimistisch zouden moeten zijn”, ondanks een achterstand van 20 punten Werk bij enquêtes. Ze verklaarde Rishi Soenak, die meldt dat er “nieuwsgierigheid op de stoep” over hem is omdat hij niet past in de vorm van de meeste Tory-leiders. Ze beweerde ook dat sommige in 2017 en 2019 gekozen Labour-parlementsleden “van hetzelfde hout waren gemaakt” als Jeremy Corbyn, en zei dat ze geloofde dat er een “diepe, diepe splitsing in de Labour Party” was die niet werd gemeld.

De Corbyn-lijn is zeer effectief gebleken voor Boris Johnson en Tories aan de vooravond van de verkiezingen van 2019, maar ondanks de pogingen van teer Keir Starmer met hetzelfde penseel is het een aanval die niet meer resoneert. Kiezers maken zich veel meer zorgen over de crisis in de economie en de kosten van levensonderhoud dan over de erfenis van het project van Corbyn.

Een andere poging tot optimisme kwam van minister van Werkgelegenheid Guy Opperman, die in zijn toespraak van de gelegenheid gebruik maakte om grappen te maken over degene die Andrea Leadsoms “duidelijk baanbrekende” beleidsboek als prijs voor een loterij had meegebracht. Hij vertelde ook het verhaal van de eerste keer dat hij zich verkiesbaar stelde, in 1997, in de marginale zetel van Swindon North. Hij verloor zijn zetel door de verpletterende overwinning van Tony Blair, maar voegde eraan toe: “We waren erg zelfgenoegzaam in 1997. Ik denk niet dat we nu zoiets hebben als zelfgenoegzaamheid. Iedereen begrijpt de enorme omvang van de taak.”

Selecteer en voer uw e-mailadres in

Ochtend telefoontjeEen snelle en essentiële gids voor binnenlandse en mondiale politiek van het politieke team van New Statesman.

BotsenEen wekelijkse nieuwsbrief die u helpt de stukken van de wereldwijde economische vertraging in elkaar te passen.

Wereld recensieThe New Statesman’s global affairs nieuwsbrief, elke maandag en vrijdag.

Groene tijdenDe wekelijkse milieu-e-mail van de New Statesman over de politiek, het bedrijfsleven en de cultuur van klimaat- en natuurcrises – elke donderdag in je inbox.

Cultuur bewerkenOnze wekelijkse cultuurnieuwsbrief – van boeken en kunst tot popcultuur en memes – wordt elke vrijdag verzonden.

Wekelijkse beoordelingenEen wekelijks overzicht van enkele van de beste artikelen die zijn gepubliceerd in de nieuwste editie van de New Statesman, die elke zaterdag wordt verzonden.

Ideeën en brievenElke woensdag een nieuwsbrief met de beste teksten uit de ideeënkatern en NS-archieven over politiek gedachtegoed, filosofie, kritiek en intellectuele geschiedenis.

Evenementen en aanbiedingenMeld u aan om informatie te ontvangen over NS-evenementen, abonnementsaanbiedingen en productupdates.


 • Administratie Kantoor
 • Kunst en cultuur
 • Bestuurslid
 • Zakelijke / zakelijke dienstverlening
 • Klantenservice
 • Communicatie
 • Constructie, werken, engineering
 • Onderwijs, curriculum en lesgeven
 • Milieu, natuurbehoud en NRM
 • Beheer en onderhoud van voorzieningen/terreinen
 • Financieel management
 • Gezondheid – medisch en medisch management
 • HR, training en organisatieontwikkeling
 • Informatie-en communicatietechnologie
 • Informatiediensten, statistieken, records, archieven
 • Infrastructuurbeheer – verkeer, gemeentelijke diensten
 • Juridische medewerkers en beoefenaars
 • Bibliothecarissen en bibliotheekbeheer
 • Beheer
 • Marketing
 • OH&S, risicomanagement
 • Operationeel beheer
 • Planning, beleid, strategie
 • Drukwerk, ontwerp, uitgeverij, web
 • Projecten, programma’s en adviseurs
 • Vastgoed-, asset- en wagenparkbeheer
 • Public relations en media
 • Inkoop en inkoop
 • Kwaliteitscontrole
 • Wetenschappelijk en technisch onderzoek en ontwikkeling
 • Beveiliging en wetshandhaving
 • Bezorgservice
 • Sport en recreatie
 • Reizen, accommodatie, toerisme
 • Welzijn, gemeenschap / sociale diensten
Opperman zei voor de volgende verkiezingen dat er veel meer controle op Labour zou komen, maar hij had het over Lib Dems en SNP ook een teken van begrip van de meerdere fronten waarop de partij zou vechten. Er was een “vacuüm van ideeën”, zei hij, als het ging om Tory-tegenstanders, eraan toevoegend dat parlementsleden “wanhopig” waren vanwege het “kloppende hart van centrumrechts”. Conservatieve partij” het gevecht overnemen en Sunak verdedigen.

Inhoud van onze partners

“Want wat er ook gebeurt in de politiek, TRG blijft in het spel”, concludeerde hij. “Wij geven niet op. We blijven in het spel, we staan ​​voor oplossingen in het midden.”

Dat parlementsleden de gematigden proberen te verzamelen, toont aan dat sommige van de slimmere Tories zich bewust zijn van hoe de tektonische platen van Westminster verschuiven naar de progressieven. Er was een opvallende afwezigheid van oproepen tot een partijoorlog in het openbaar, en de aanwezigen waren zich waarschijnlijk bewust van de splitsing tussen links en rechts in hun eigen gelederen.

Uit de toespraken bleek dat conservatieve gematigden, met het oog op de uitdagingen die voor ons liggen, weer beginnen te scharrelen. Een andere vraag is of ze echt de ideeën hebben die nodig zijn om deze uitdagingen op te lossen.

[See also: Nicola Sturgeon is the author of her own misfortune]

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *