Er zijn tegenwoordig maar een paar apps die ik de hele tijd op mijn computer heb staan. Ik heb Microsoft Word niet nodig als ik al mijn schrijfwerk in Chrome kan doen. Discord verving drie afzonderlijke chat-apps en nam mijn instant messaging-client en Ventrilo-spraakserver en mIRC-chatrooms over. Het is nu zo alomtegenwoordig dat ik met de rechtermuisknop op de naam van een vriend in Steam kan klikken en ze kan uitnodigen in de lobby van het spel dat ik verbaasd ben als het spel me af en toe vraagt ​​om in plaats daarvan een lobbycode in te voeren. Het lijkt bijna onvoorstelbaar dat ik nog niet zo veel jaren geleden constant een klein programma op mijn computer draaide met een enkel doel: online gamen minder gedoe maken.

(Afbeelding tegoed: LogMeIn)

Ik kan me niet herinneren wanneer ik uiteindelijk de installatie ongedaan heb gemaakt Hamachi (opent in een nieuw tabblad)— waarschijnlijk in 2016 of zo, toen duidelijk was dat zijn diensten niet langer nodig waren. Maar jarenlang was het de hoeksteen van pc-gaming: een bijna magische oplossing voor vrijwel elke denkbare online gaming-hoofdpijn. Vóór Hamachi waren er uren bezig met het doorsturen van poorten en het proberen te begrijpen wat het NAT-type van een router was. Na Hamachi was er gewoon een klein groen lampje dat zei: “je bent klaar.”

IPHONE 13 PRO MAX IPHONE 14 GIVEAWAY LINKEDIN [QMIWAP] GIVEAWAY IPHONE 14 PRO [9L4G0I] FREE IPHONE 14 BLACK FRIDAY [GWD0NM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 2023 GET A FREE IPHONE TODAY [9BSMBL] FREE IPHONE 14 LOOK [589RJW] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [2AHTKP] APPLE IPHONE 14 GIVEAWAY [HV72AD] FREE IPHONE 14 KING TECH EDITOR [65HJYW] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY NO HUMAN VERIFICATION [63HDW1] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [UT41C8] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY LIVE [UIIG7C] FREE FIRE IPHONE 14 EVENT [OL3AT6] GET IPHONE 14 PRO MAX FREE GIVEAWAY FLOWCODE [0EF8XW] APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY ENTER TO WIN A FREE BUMPPY [4NIHSX] IPHONE 14 PRO GIVEAWAY [XBJ839] GIVEAWAY OF IPHONE 14 [GVZAU3] IPHONE 14 DEALS UP TO 1 100 OFF FREE AIRPODS PRO AND MORE CNET [PUD5E7] FREE IPHONE 14 PRO MAX 2022 [BZ1P82] FREE APPLE IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY 102 WORKING [Q39E8T] IPHONE 14 GIVEAWAY IN TAMIL [SB3C9X] SIM FREE IPHONE 14 PRO MAX 5G 256GB MOBILE PHONE SILVER ARGOS [3NYVIM] IPHONE 14 PRO MAX GIVEAWAY INTERNATIONAL [F9466F] IPHONE 14 PRO ET IPHONE 14 PRO MAX APPLE [BAN8FF] NOËL CHEZ FREE QUEL IPHONE CHOISIR ENTRE L IPHONE 14 PRO ET L [6EIRNU] FREE IPHONE 14 PRO MAX WITHOUT HUMAN VERIFICATION [T0B9AX]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *